Pozvánka na jarní nábor členů

17. 2. 2024

Bez popisku

Pro bohatý program Roku české hudby i pro trvalou spolupráci hledáme mužské hlasy všech barev a generací. Zpíváme zapomenuté perly české, pravoslavné i jiné sborové tvorby a nebojíme se ničeho.

K našemu sboru je možné se přidat kdykoliv, ale každý únor a září pořádáme jednu či dvě zkoušky speciálně pro seznámení s novými zájemci. To vyplývá z harmonogramu akademického roku, neboť studenti Masarykovy univerzity si mohou za účast na sborové činnosti vysloužit 4 kredity za semestr, a to klidně opakovaně během celého studia.

Tentokrát proběhnou dvě „náborové“ zkoušky – v úterý 20. a 27. února, v obvyklém čase a místě, tedy od 18 hodin v místnosti N42 na Ústavu hudební vědy na Janáčkově náměstí 2a v Brně. Tak neváhejte a přijďte!

V kalendáři akcí se můžete také podívat na naše nejbližší plánovaná vystoupení, a udělat si čas na jejich návštěvu – nejprve aspoň v roli posluchače, ale brzy i zpěváka.

A pokud Vás sborový zpěv láká, ale zpívat náročnější skladby v menším tělese se zatím ostýcháte, je tu ještě možnost zapojit se do Akademického smíšeného sboru Pečman, rovněž pod vedením sbormistra Jana Špačka. Každý mužský hlas je tam nadšeně vítán!


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info